КАРЕС во категоријата уреди за автомобил ви нуди додатоци за автомобил, кои се направени со најмодерна и најбезбедна технологија.

Овие додатоци ќе Ви помогнат да си го олеснете секојдневното возење низ град.

Благодарение на иновативни производи ќе можете да имате опуштено возење. Производите во оваа категорија се фокусирани на тоа да бидат униварзални.

Така што за вашиот автомобил ќе имате универзален држач за телефон, продолжен кабел за полнач за задно седиште, безжичен полнач кој истовремено има функција на држач, па и прочистувач за воздух.

Држач за мобилен телефон може да најде секој во согласност со потребите. Дали тоа ќе биде флексибилен држач за телефон со иновативен механизам или пак ќе биде магнетен држач со одличен дизајн.

Сите магнетни држачи се направени според најнова технологија каде магнетното поле не влијае на уредот, а се овозможува врвна заштита.

Сите уреди се направени со врвна технологија, задоволувајќи ги сите европски стандарди.

Во однос на бежично полнење, полначите покажуваат висока компактибилност. Компатибилни се со новите верзии на Android и iPhone.

Што се однесува до бежичните полначи, изработени се од врвни материјални соодветни за сечиј стил на живот.

Категоријата постојано се дополнува со нови, иновативни алатки за олеснување на вашето секојдневие.

Za vo kola | Bezicen polnac | Bezzicen polnac | Bezzhicen polnac | Polnac za vo avtomobil | Za vo avtomobil | Polnac za vo kola | Polnaci | Polnachi | Drzac | Drzachi | Drzac za mobilen | Drzac za telefon | За во кола | Procistuvac na vozduh | Jonizator | Vozduh | UV svetlina | Dezinficira | Dezinfekcija

Не се пронајдени производи кои одговараат на вашиот избор.